>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ультрас "Динамо" і "Шахтаря" зіграли "матч єдності"

Непримиренні суперники подолали розбіжності задля єднання України

Ультрас "Динамо" і "Шахтаря" зіграли "матч єдності"
Фото: www.wbc.kiev.ua

Ультрас київського "Динамо" і донецького "Шахтаря", відомі як принципові противники у навколофутбольному середовищі, зіграли "матч єдності".

Гра відбулася на арені НСК "Олімпійський" у Києві, повідомляє 2 березня прес-служба стадіону.

Зустріч ультрас, присвячена єднанню України, закінчилася з рахунком 1:1. Гостями матчу стали такі відомі гравці, як Олександр Шовковський, колишній воротар "Динамо" і збірної України, а також Володимир Єзерський.

"Під час матчу на стадіоні прозвучали і козацький марш, і "Слава Україні!". Зазначимо, що вболівальники все одно підтримували обидві команди, а наприкінці разом із гравцями виконали гімн України", - повідомляє прес-служба "Олімпійського".

Нагадаємо, вчора, 1 березня, Росія ухвалила рішення про можливість військового вторгнення на територію України.

Дії РФ проти України спричинили вкрай негативну реакцію світової громадськості. Наприклад, президент США Барак Обама засудив військову інтервенцію Росії на територію України в телефонній розмові з Володимиром Путіним, попередивши його: якщо Росія продовжить вторгнення в Україну, її очікує політична й економічна ізоляція. Зараз триває екстрене засідання Організації з безпеки і співробітництва в Європі про Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram