>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Михалик показує московським футболістам українські канали

Потрібно знати обидва боки медалі

Михалик показує московським футболістам українські канали
Фото: allfootnews.ru

Захисник збірної України та московського "Локомотива" Тарас Михалик показує своїм російським партнерам українські новини. Про це футболіст розповів в інтерв'ю "Сегодня"

"Зрозуміло, що перші думки зараз не про футбол, а про Україну. Я не хочу її поділу. Хочу, щоб усе було мирно. Виходить, домагалися свого, а зараз країну почали ділити на Захід і Схід, Північ і Південь. І так уже стільки людей загинуло, зникло, постраждало - а політики за людські жертви вирішують свої питання.

Я проти цього. Я за те, щоб Україна була єдиною - з Кримом, Львовом, Донецьком, а не кожен сам по собі. Останніх новин не бачив. Але телефонував Погорєловому - воротареві "Таврії". Каже, ледве виїхав з Криму на Київ - всі ці блокпости... Зараз мені Кучук каже, мовляв, в Україні оголосили мобілізацію. Приїду додому, зайду в Інтернет, подивлюся... Штовхнути людей до війни - страшніше бути не може.

Партнери з "Локо", природно, запитують мою думку. Потрібно знати обидва боки медалі. Бо якщо дивитися тільки з одного, як подають російські канали, вийде, що в Україні самі екстремісти і фашисти. Зачекайте! Бізнесмени чи айтішники, молоді люди і літні, які вийшли на Майдан, - це екстремісти? Людей дійняла ця ситуація. Просто так вони б не вийшли. "Ну так, так", - кивають партнери. Вони мене просили показати їм українські канали і ролики, які я на YouTube знайшов. Дивились і розуміли - не все так однозначно... Політики, не грайтеся людськими долями! Думаю, їм стане глузду не допустити війни".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram