>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шведський легіонер "Таврії": не знаю, чи повернуся я в Україну

Іноземці покидають Крим

Шведський легіонер "Таврії": не знаю, чи повернуся я в Україну
Фото: EPA/UPG

Півзахисник "Таврії" Густав Свенссон найближчим часом покине Україну. Таке саме рішення прийняли й інші легіонери команди.

"Зараз нас відвезуть автобусом у найближче місто з відкритим аеропортом - і ми полетимо. Кожен полетить куди захоче, всі в різні місця. Їдуть, переважно, іноземці. Хтось повернеться додому, хтось деінде. Потім ми, ймовірно, зберемося в Туреччині на кілька днів на збір. Я ще не вирішив, що робити. Пріоритет один - покинути країну, а там буде видно.

Трішки боюсь. У країні метушня і паніка. Я не знаю, що відбувається на дорогах. Навколо міста перебуввають військові. Я бачив кілька військових машин. Щоправда, в самому місті досить тихо, все як завжди. Окрім введення військ, більше не помітив жодних змін.

Майбутнє? Ніхто не знає, що буде далі. Про це можна тільки говорити. Можливо, все заспокоїться вже через тиждень. Сприйматимемо все з часом. Я не повернуся в Україну, поки ситуація не заспокоїться. Не побажав би нікому випробувати це. Я намагаюся бути спокійним і зібраним, робити правильний вибір, не робити нічого дурного. Сподіваюся, що покину країну або сьогодні ввечері, або завтра вранці", - заявив швед в інтерв'ю Aftonbladet.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram