>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лідер ультрас "Динамо" про принишклого Суркіса: мабуть, йому було що втрачати

Від президента "Динамо" довгий час не було ні слуху, ні духу

Лідер ультрас "Динамо" про принишклого Суркіса: мабуть, йому було що втрачати
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Ігор Суркіс після втечі з України Віктора Януковича сам поїхав з країни, а зв'язатися з ним чи навіть визначити його місце перебування вдавалося одиницям.

Президент "Динамо" не давав коментарів з приводу суспільно-політичного життя в країні, ніяк не виявляв свою позицію.

А ось ультрас "Динамо", як відомо, були щільно інтегровані в народну революцію. При цьому один з лідерів фанів "біло-блакитних" Андрій Кореневський не в образі на президента клубу.

"Питання неоднозначне. Мабуть, йому було що втрачати. Можливо, він не хотів ставити все це на гущавину терезів. Це його право. Я не знаю багатьох обставин його життя.

Ми, фани, теж були в непростій ситуації. Якби ми відкрито заявляли про себе одразу, то, напевно, були б однією з найбільш незахищених груп. Тому що вся інформація про нас є у міліції, СБУ. Бази даних, які зливалися в інтернет - з номерами телефонів, з усім, це все зробила міліція. Тому було непросто. Але люди з перших днів за особистою ініціативою брали участь на різних фронтах. А організовано ми заявили про підтримку, коли мовчати вже просто не можна було, коли до Києва почали цих покидьків звозити", - сказав Кореневський.

Нагадаємо, ультрас "Динамо" заявили про створення загонів самооборони на тлі звісток про масштабне завезення в Київ тітушек з різних регіонів країни.

Додамо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс, за нашою інформацією, не сприйняв ні Євромайдан, ні витеклий з нього Майдан-2014. Нагадаємо, брати Суркіси з давніх часів є партнерами одіозного Віктора Медведчука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram