>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Баварія" й "Атлетіко" вийшли в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Хосе Соса доклав ногу до розгрому "Мілана"

"Баварія" й "Атлетіко" вийшли в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів
Фото: EPA/UPG

У вівторок відбулися матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Сенсацій не сталося. "Баварія" й "Атлетіко", домігшись виїзних перемог, удома без зайвого галасу оформили вихід у наступний раунд.

"Баварія" так і не дала лондонському "Арсеналу" жодного шансу для камбеку. Мюнхенці з перших хвилин матчу заволоділи ініціативою і спокійно катуляли м'яч у центрі поля, здійснюючи вряди-годи атаки на ворота Фабіанського. "Каноніри" ж доходили до чужого штрафного хіба на велике свято. На 54 хвилині господарі остаточно вбили інтригу в протистоянні. Швайнштайгер отримав передачу від Робена, переграв Фабіанського і - 1:0. Через три хвилини Лукаш Подольський зрівняв рахунок, попередньо обікравши Лама. На більше лондонців не вистачило.

"Мілан" також не зміг будь-що протиставити "Атлетіко". "Матрацники" відкрили рахунок уже на третій хвилині: Дієго Коста замкнув вивірений навіс Коке. На 27 хвилині одна з рідкісних контратак "Мілана" завершилася взяттям воріт Куртуа: Кака головою переправив м'яч у ворота після навісу Полі. На 41 хвилині Арда Туран, забивши другий м'яч, позбавив підопічних Зеєдорфа останніх ілюзій на перемогу.

У другому таймі "Атлетіко" довів справу до розгрому. Спершу Рауль Гарсія конвертував у гол навіс Габі. На 85 хвилині знову відзначився Коста. Бразильцеві асистував Хосе Соса, який вийшов на заміну на 72 хвилині.

"Баварія" - "Арсенал" - 1:1 (перший матч - 2:0)

Голи: Швайнштайгер, 54 - Подольський, 57

"Атлетіко" - "Мілан" - 4:1 (перший матч - 1:0)

Голи: Дієго Коста, 3, 85, Туран, 41, Рауль Гарсія, 71 - Кака, 27.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram