>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кубок России: "Спартак" проиграл "мясникам" из второго дивизиона

"Красно-белые" снова опозорились

Кубок России: "Спартак" проиграл "мясникам" из второго дивизиона
Валерию Карпину пора уходить?
Фото: www.gzt.ru

"Спартак" у матчі 1/8 фіналу Кубка Росії в додатковий час сенсаційно поступився представнику другого дивізіону "Тосно", створеному лише влітку 2013 року. Спонсором цієї команди є Тосненський м'ясопереробний комбінат. У зоні "Захід" другої ліги "м'ясники" посідають 2 місце.

"Спартак", який претендує на перемогу в чемпіонаті Росії, належним чином на гру не налаштувався. Як підсумок, у першому таймі вболівальники, які відвідали стадіон "Локомотив", відверто нудьгували. У другому таймі характер гри не змінився. Фаворити, діючи розслабено, в атаці не досягли успіху. "Тосно" виглядав не просто гідно, а й кілька разів проводив боязкі вилазки. Наприкінці матчу футболісти "Тосно" все ж "підсіли". Чудові шанси відкрити рахунок втратили вірменські легіонери "Спартака" Озбіліс і Мовсісян.

На 86 хвилині вихованці Олега Лещинського (екс-наставника "Севастополя" та "Кримтеплиці") ледь не створили сенсацію: Андрій Мурнін після прострілу пробив у штангу з меж воротарського. На початку першого екстра - тайму "Тосно" мав ще один стовідсотковий момент, але Олександр Радченко не переграв голкіпера.

На 113 хвилині "Тосно" таки забив гол. Після передачі невгамовного Радченка з центральної зони на фланг набіг Валентин Філатов фантастичним за красою ударом послав м'яч у дальню "дев'ятку" воріт Мітрюшкіна .

У чвертьфіналі турніру "Тосно", який вибив до цього "Урал", битиметься з "Краснодаром".

Зазначимо, що напередодні сезону Леонід Федун (президент "Спартака") поставив перед Валерієм Карпіним просте завдання - виграти хоча б один трофей. У серпні москвичі з тріском вилетіли з Ліги Європи, поступившись швейцарському "Санкт-Галлену". Тепер "Спартак" вибув з Кубка. У чемпіонаті Росії вихованці Карпіна відстають від "Локомотива" на 4 очки.

Кубок Росії (1/8 фіналу)

"Спартак" (Москва) — "Тосно" (Ленінградська область) — 0:1 (0:0, 0:0) д.в.

Гол: Філатов, 113.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram