>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Таврія" поїде в Київ на автобусі

Скасування авіарейсів футболу не зашкодить

"Таврія" поїде в Київ на автобусі
Фото: metalist-kh-stat.net.ua

Міжнародний аеропорт "Сімферополь" до 18 березня скасував всі регулярні рейси в Київ, аеродром "Бельбек" у Севастополі заблокований. Однак це не завадить футболістам "Таврії" і "Севастополя" дістатися Києва і Дніпропетровська.

Напомним, 15 березня в рамках чемпіонату України "Севастополь" на виїзді зіграє з "Дніпром", а "Таврія" в неділю зіграє з "Динамо".

— Скасування авіарейсів до Києва для нас не проблема, - розповіли "КП" в СК "Таврія". — Команда тільки повернулася з тренувальних зборів з Туреччини, а зараз керівництво клубу буде вирішувати, яким способом ми поїдемо на матч з київським "Динамо". У нас є свій комфортабельний автобус, обладнаний всім необхідним для поїздок на великі відстані. Також можемо поїхати поїздом або замовимо авіачартер.

У севастопольському клубі також кажуть, що скасовувати матч не збираються.

- У нашому клубі достатня кількість автобусів, тому в Дніпропетровськ в будь-якому разі поїдемо, - кажуть у ФК "Севастополь". - Якщо до 15 березня повітряний простір відкриють, полетимо на літаку. Приблизно так само ми і раніше їздили на змагання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що місцева влада в Криму тисне на футбольні клуби, змушуючи їх вийти з чемпіонату України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram