>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Карпати" заплатять півмільйона гривень і залишаться у Прем'єр-лізі

В УПЛ проведуть аудит

"Карпати" заплатять півмільйона гривень і залишаться у Прем'єр-лізі
Фото: www.fckarpaty.lviv.ua

Львівські «Карпати» не виходитимуть з української Прем'єр-ліги. Нагадаємо, керівництво «біло-зелених» раніше заявляло про можливість бойкоту матчів чемпіонату України, оскільки УПЛ не реєструвала нових футболістів клубу. Чиновники Ліги своє рішення мотивували заборгованістю «Карпатам»: львівський клуб винен організації понад півмільйона гривень. «Біло-зелені» відмовлялися сплачувати борг до проведення аудиту в УПЛ.

У четвер на засідання виконкому ФФУ ухвалили рішення про проведення такого аудиту. Як підсумок, конфлікт було вичерпано.

«Вимоги, які львівський клуб висував ще з кінця минулого року, цілком задоволені. У зв'язку з цим ФК «Карпати» ухвалив рішення про доцільність продовження виступів команди в чемпіонаті України . Зараз команда готується до стартового матчу весняної частини змагань проти луцької «Волині».

Що стосується реєстрації нових футболістів і лікаря ФК «Карпати», з якими нашим клубом було укладено контракти, ми вже надіслали гарантійний лист про оплату, адресований президенту ФФУ Анатолію Конькову та президенту ПЛ Віталію Данилову, і готуємо відповідний платіж у Прем'єр-лігу. Своєю чергою сподіваємося на те, що нові футболісти нашого клубу будуть заявлені для участі в чемпіонаті в найкоротші терміни», - заявив спортивний директор клубу Станіслав Кочубинський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram