>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярославський про повернення в "Металіст": час покаже

Олександр Владиленович наразі спостерігає

Ярославський про повернення в "Металіст": час покаже
Фото: www.goodvin.info

Ведучий Олександр Денисов у програмі «Великий футбол» розповів про свою телефонну розмову з екс-президентом «Металіста» Олександром Ярославським:

«У мене відбулася телефонна розмова з Олександром Ярославським. На моє запитання «Чия нині команда?» Ярославський відповів, що нинішній «Металіст» вже точно не його. Звичайно ж, я поставив йому і найактуальніше питання, чи можна чекати на його повернення в клуб, на що він сказав: «Нехай всі отримають те, що повинні отримати, а далі час покаже»! Дослівно кажу, що почув особисто від Олександра Ярославського сьогодні».

Нагадаємо, Ярославський спонсорував «Металіст» із 2004 року. Під його керівництвом харків'яни зробили ривок угору: команда неодноразово вигравала бронзові медалі, а інфраструктура клубу (стадіон, база) вважалася однією з кращих у країні. Однак у січні 2013 року Ярославський продав клуб за $300 млн.

Новим президентом «Металіста» став Сергій Курченко, якого пов'язують з Олександром Януковичем. Враховуючи політичну ситуацію в країні, він заледве чи зможе фінансувати команду надалі. У понеділок наставник команди Мирон Маркевич написав заяву про відставку. Своє рішення тренер (очолював харків'ян із 2005 року) мотивував фінансовими труднощами і відсутністю перспективи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram