>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шовковський: я готовий захищати Батьківщину

У російський Крим СаШо не поїде

Шовковський: я готовий захищати Батьківщину
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Воротар київського «Динамо» Олександр Шовковський розповів про можливе політичне майбутнє і ситуацію з кримськими командами в інтерв'ю телепрограмі «Світське життя»:

«Усе, що стосується моєї можливої політичної кар'єри, це мої думки. Ніхто не міг спрогнозувати, що в нашій країні буде така політична ситуація. Усе перевернулося з ніг на голову. Ми вже втратили цілісність... Нам дуже боляче дивитися, як ріжуть нашу країну, як від неї відривають шматок... Ця ситуація є, її повинні вирішувати наші політики. Подивимося, як вони із цим упораються. Майдан, за який люди боролися, повинен бути в наших серцях. Наші політики повинні розуміти, що люди стояли не за тих, хто зараз прийшов до влади, а за зміну правил.

Дуже складно сказати, що буде з кримськими клубами. Зараз на таке питання ніхто не відповість. Передусім потрібно дивитися на те, чого хочуть клуби і їхні президенти. Такої інформації я не маю.

Я не впевнений, що цього літа поїду в Крим. Якщо півострів буде під контролем Росії, то не поїду. Я - військовозобов'язаний, який служив в армії. Свого часу пройшов повний курс підготовки молодого бійця, за званням - рядовий. Чи піду я в першій лінії, якщо знадобиться? Якщо Батьківщина накаже - так!»

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram