>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін: Ідейє змусив нас понервувати у кінцівці

Олег Володимирович нарешті зумів перемогти в Харкові

Блохін: Ідейє змусив нас понервувати у кінцівці
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У середу київське "Динамо" в Харкові переграло "Металіст" (3:2) і вийшло у півфінал Кубка України. Головний тренер киян Олег Блохін після гри в коментарі телеканалу "2+2" відзначив гру Брауна Ідейє, який прославився дублем:

"Замість того, щоб реалізувати пенальті і спокійно закінчити матч, ми отримали нервову кінцівку. Але в цілому вийшла дуже хороша кубкова гра, в якій зустрічалися гідні один одного суперники.

"Металіст" грав на своєму полі і теж створював моменти, але, повторюся, якби ми забили з пенальті за рахунку 3:1, нам було б набагато простіше довести цей поєдинок до переможного завершення. Не знаю, як для глядачів, але для мене така кінцівка - це дуже складно.

Ідейє? Молодець. Ми дали йому шанс, оскільки Мбокані був травмований. І Браун цим шансом сповна скористався. Але забий він цей пенальті - було б ще краще.

Наш найкращий матч у цьому сезоні? Не говорив би так однозначно. По-перше, мені сподобався і наш виїзний поєдинок проти "Валенсії" в Лізі Європи. По-друге, попереду ще багато ігор - проти "Дніпра" і того-таки "Металіста", проти "Шахтаря". Подивимося, що буде далі.

Але, звичайно, в психологічному плані сьогоднішня перемога для нас дуже багато означає. Ми давно не могли перемогти "Металіст" на його полі, і перед матчем я попросив хлопців порушити цю неприємну для нас традицію".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram