>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

АПЛ: "Челсі" програв аутсайдерові, "Арсенал" зупинив "МанСіті"

Сьогодні "Ліверпуль" може очолити Прем'єр-лігу

АПЛ: "Челсі" програв аутсайдерові, "Арсенал" зупинив "МанСіті"
Фото: EPA/UPG

«Манчестер Юнайтед» нарешті продемонстрував свій знаменитий характер. Дебют домашньої зустрічі підопічні Моєса провалили, пропустивши заслужений м'яч від Вествуда. Однак цей гол лише спровокував манкуніанців. Ще до перерви Вейн Руні, забивши двічі, вивів господарів уперед. На 57-й хвилині свій прем'єрний м'яч за МЮ забив іспанець Мата. Крапку в матчі поставив Ернандес.

А ось «Челсі» на виїзді сенсаційно програв аутсайдерові АПЛ - «Крістал Пелас». Підвів Моурінью його капітан Террі. «Залізний Джон» головою переправив м'яч у власні ворота після флангового навісу.

У центральному матчі дня «Арсенал» і «МанСіті» не виявили переможця. У першому таймі краще грали «городяни» і цілком заслужено відкрили рахунок. Відзначився Давид Сілва. А ось після перерви невеликою перевагою володіли «каноніри». На 53-й хвилині відновив паритет Фламіні, який минулого туру відзначився автоголом.

Сьогодні «Ліверпуль» прийме лондонський «Тоттенхем».

Наразі турнірну таблицю очолює «Челсі». «Сині» набрали 69 очок у 32 іграх. В активі «Ліверпуля» - 68 пунктів у 31 грі. «МанСіті» займає третє місце: 67 очок, 30 ігор. Замикає квартет «Арсенал»: 64 очки, 32 гри.

«МанЮнайтед» - «Астон Вілла» 4:1

Голи: Руні, 20, 45 (з пенальті), Мата, 57, Ернандес, 90 +1 - Вествуд, 13

«Крістал Пелас» - «Челсі» 1:0

Гол: Террі, 52 (у свої ворота)

«Арсенал» - «МанСіті» 1:1

Голи: Фламіні, 53 - Сілва, 18

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram