>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Аксьонов допомагає "Таврії" фінансово, а от Києву ми не потрібні, - гендиректор клубу

Однак у Сімферополі не опускають рук

Аксьонов допомагає "Таврії" фінансово, а от Києву ми не потрібні, - гендиректор клубу
Александр Бойцан
Фото: www.footboom.com

Самопроголошений прем'єр-міністр Криму Аксьонов фінансово допомагає сімферопольській "Таврії". А от українська футбольна влада з кримською командою вже попрощалася. Про це в ефірі "Профутбол" заявив гендиректор "Таврії" Олександр Бойцан:

"Жоден з керівників українського футболу мені не дзвонив. Тому мені цікаво було прочитати в одному з інтерв'ю, що вони радилися з керівництвом кримських клубів. Я так чув з висловлювань цих керівників, що з нами вже попрощалися.

А ось перші слова, які я почув від прем'єр-міністра Криму Аксьонова: "Таврія" була, є і буде". І фінансово вони нам допомагають.

Ситуація, що трапилася в Запоріжжі, показує, що ми, в принципі, українському футболу не потрібні. Якщо нас так будуть судити, то однозначно зрозуміло, що ми їм не потрібні. Ми боремося за виживання і не опустили рук. Якби це нам було нецікаво, простіше було знятися зі змагань і чекати, що далі".

Нагадаємо, в матчі 23 туру УПЛ "Металург" (З) - "Таврія" (1:0) арбітр матчу не призначив у ворота господарів двох очевидних пенальті і не зарахував чистого гола кримчан на 90-й хвилині.

Зазначимо, що, ймовірно, наступний сезон кримські команди ("Севастополь" і "Таврія") почнуть у чемпіонаті Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram