>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Драгович до матчу з "Шахтарем" не відновиться

Австрійський захисник отримав травму на тренуванні

Драгович до матчу з "Шахтарем" не відновиться
Фото: dynamo.kiev.ua

У матчі з харківським "Металістом" Олег Блохін не міг розраховувати на Шовковського, Хачеріді, Драговича, Гусєва та Ідеє. Про те, як проходить лікування у одних і відновлення у травмованих розповів лікар "Динамо" Леонід Миронов:

"На одному з тренувань напередодні гри з "Металістом" Александар Драгович граючи через сітку в теніс -бол, після падіння невдало приземлився на спину і отримав забій плеча. Крім цього МРТ діагностували у нього пошкодження ключично- акроміального зчленування - це досить серйозне пошкодження , під питанням навіть розрив найголовнішою зв'язки , що утримує лопатку і ключицю і весь плечовий суглоб. Він пройде огляд у досвідченого діагноста Львовченка та кращого в Україні фахівця з травм плеча ортопеда -травматолога Руслана Сергієнка.

Якщо підтвердяться найгірші побоювання - Драгович пропустить три тижні, а якщо пошкодження виявиться не настільки серйозним, з дозволу фахівців ми введемо йому фактор росту в плечовий суглоб, щоб зв'язка швидше заживала, і тоді для відновлення футболістові знадобиться 10-12 днів. У будь-якому випадку, вже з сьогоднішнього дня Драгович почне індивідуальні тренування на велоергометрі, щоб підтримувати фізичну форму.

Женя Хачеріді зробить заключне контрольне УЗД пошкодженої ділянки підколінного м'язу, і якщо результат буде позитивним, ми дозволимо йому навантажувати цей м'яз у тренажерному залі і займатися фізичною реабілітацією. Оскільки Женя пропустив три тижні, потрібно бути дуже акуратними в плані відновлення сили м'язів.

Гусєв майже здоровий, і з середи почне працювати в загальній групі. Ідеє - те ж саме. У Брауна був сильний забій п'яти ахіллового сухожилля. У вівторок у нього вихідний, оскільки він пропустив п'ять-шість днів, але працював індивідуально. У загальну групу він повернеться разом з Гусєвим. Шовковський працює в загальній групі вже кілька днів. У решти є дрібні удари і садна, які не вимагають звільнення від тренувань".

Нагадаємо, 12-го квітня київське "Динамо" на виїзді зіграє з "Карпатами", а 16-го приймуть донецький "Шахтар". Ймовірно, до матчу з "гірниками" Драгович не відновиться.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram