>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коньков хоче вигнати Попова з ФФУ

Президент ФФУ завдає удару у відповідь

Коньков хоче вигнати Попова з ФФУ
Анатолий Попов
Фото: http://sport.bigmir.net

Першого віце-президента ФФУ Анатолія Попова можуть усунути з посади. Комітет етики та чесної гри федерації футболу України розглянув питання про порушення Поповим тимчасового перемир'я, яке було, нагадаємо, укладене на останньому виконкомі ФФУ: президент ФФУ Коньков і Попов пообіцяли не лити бруд один на одного до оприлюднення підсумків фінансового аудиту організації.

Комітет просить Анатолія Конькова відсторонити функціонера від займаної посади на час розслідування і передати розгляд справи до Контрольно-дисциплінарного комітету.

Також в КДК будуть передані висловлювання першого віце-президента. Питання про відсторонення функціонера можуть порушити на найближчому виконкомі ФФУ, повідомляє Matchday.

Окрім того, Комітет етики та чесної гри виніс рішення про те, щоб висловити недовіру ще одному віце-президенту ФФУ Володимиру Мариновському. До речі, саме він і є головою Комітету етики та чесної гри.

Нагадаємо, раніше Попов, використовуючи політичну нестабільність в країні, спробував ініціювати відставку Конькова і організувати перевибори глави ФФУ. У пресі з'явилися листи-компромати від "співробітників ФФУ", в яких Конькова звинувачували в корупції і непрофесіоналізмі. Однак на виконкомі ФФУ регіональні асоціації на чолі з донеччанами несподівано підтримали Конькова. Як підсумок, питання про відставку президента втратило актуальність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram