>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Карпати" переїдуть на "Арену", а "Україну" віддадуть під "Діснейленд"

Футбольний клуб врятує стадіон?

"Карпати" переїдуть на "Арену", а "Україну" віддадуть під "Діснейленд"
Фото: stadion.lviv.ua

"Карпати", зрештою, переїдуть на "Арену Львів". Упевненість у цьому висловив мер Львова Андрій Садовий. В ефірі телеканалу ZIK Садовий заявив таке:

"Я переконаний, що "Карпати" гратимуть на "Арені Львів". І я знаю, що переговори достатньо інтенсивні. Для мене важливо, щоб арена дихала на повні груди і щоб тут був футбол".

Також стало відомо, що Львів готовий передати "Карпатам" 17 гектарів землі біля стадіону "Україна", а Тарас Павлів - голова громадської організації "Завжди вірні", яка керує львівськими "Карпатами", - вже знайшов цій землі застосування:

"Є такий проект і бажання і Андрія Івановича Садового, Петра Петровича Димінського, щоб замість старого стадіону побудувати розважальний парк на ділянці стадіону та біля стадіону, а замість ринку, який не зайнятий - щось на кшталт Діснейленду, - цитує Павліва "Галичина спортивна".

Нагадаємо, раніше "Карпати" відмовлялися грати на "Арені" через зависоку орендну плату. Зокрема, "Україна" обходиться клубу значно дешевше: 3 млн гривень проти 20. Водночас небажання "Карпат" експлуатувати стадіон (іншого "завантаження" немає) призвело до плачевних наслідків: "Арена" на межі банкрутства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram