>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ліверпуль" переміг "Сіті" в битві за "золото"

Тепер "червоним" залишилося розібратися з "Челсі"

"Ліверпуль" у матчі 34 туру АПЛ обіграв "Манчестер Сіті". Гра вдалася! У першому таймі "червоні" зім'яли "городян" і цілком заслужено забили два м'ячі. Спершу Стерлінг після чудової передачі Суареса залишив ні з чим Компанії та Харта і відправив м'яч практично в порожні ворота.

Фото: EPA/UPG

Потім Шкртел головою вгатив м'яч у ворота гостей після навісу Джеррарда з кутового. Окрім того, могли добивати МС Старридж, Хендерсон і Джеррард.

Однак після перерви характер битви кардинально змінився. Мануель Пеллегріні, кинувши в бій Мілнера, кардинально зламав гру. "Англійська бульдозер" і витончений іспанець Давид Сільва на флангах розтерзали оборонні редути мерсисайдців, і "городяни" цілком заслужено зрівняли рахунок. Пропустивши два удари, "Ліверпуль" поплив, але гості не скористалися моментом. Сільва і Джеко не скористалися ідеальними можливостями втретє засмутити Міньоле. "Червоні" поступово вирівняли гру і знову вийшли вперед. Коутіньо з лінії штрафного майданчика увігнав м'яч у дальній нижній кут воріт Харта. Передачу бразильцеві зробив захисник "Сіті" Компанії.

Фото: EPA/UPG

У компенсований час "городяни" могли врятуватися, але арбітр Клатенбург проґавив гру рукою Шкртела. Водночас варто відзначити, що за нічийного рахунку рефері не поставив "крапку" у воротах Харта: Компанії руками відштовхнув Суареса від м'яча.

У ще одному матчі дня "Челсі" мінімально переміг "Свонсі". Єдиний м'яч у грі забив Демба Ба.

Отже, "Ліверпуль" очолює Прем'єр-лігу: 77 очок, 34 матчі. "Челсі" відстає від лідера на два пункти. В активі "МанСіті" - 70 очок і дві гри в запасі. 4 травня "Ліверпуль" на своєму полі прийме "Челсі".

"Ліверпуль" - "МанСіті" - 3:2

Голи: Стерлінг (6), Шкртел (26), Коутіньо (78) - Сільва (57), Джонсон (63, автогол).

"Свонсі" - "Челсі" - 0:1

Гол: Д.Ба (68).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram