>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росія забере в Новинського "Севастополь"?

Український бізнесмен створить нову команду

Росія забере в Новинського "Севастополь"?
Фото: fcsevastopol.com

Український мільярдер і депутат Верховної Ради Вадим Новинський, головний спонсор і почесний президент «Севастополя», має намір створити новий футбольний клуб.

Зокрема, Новинський може стати спонсором команди з Миколаєва або Кривого Рогу - в цих містах є великі промислові підприємства, що входять у Smart Group (холдинг Новинського). Кістяк майбутньої команди утворять молоді українські гравці «Севастополя», які після закінчення сезону покинуть Крим.

Нагадаємо, Новинський є головним спонсором «Севастополя», але після окупації Криму він став «нев'їзним» на півострів. За інформацією російських ЗМІ, «Севастополь» у наступному сезоні піде в російську Прем'єр-лігу.

Спонсором команди нібито повинен стати один з «прокремлівських» бізнесменів. Новий бос створить у місті «зразково-показову команду»: будуть запрошені відомі російські гравці і досвідчені іноземці. Очолити кримську дрім-тім повинен або Валерій Газзаєв, або Юрій Сьомін. Українським футболістам, які стануть «легіонерами» в Росії, в цьому проекті місця не буде.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram