>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гармаш: з тактикою "Карпат" ми не розібралися - тепер треба перемагати "Шахтар"

Кияни відстають від донеччан на 7 очок

Гармаш: з тактикою "Карпат" ми не розібралися - тепер треба перемагати "Шахтар"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Півзахисник "Динамо" Денис Гармаш з нетерпінням очікує битви з "Шахтарем":

"Нічия в матчі з "Карпатами"? Сказати, що саме завадило нам у Львові, зараз дуже важко. Напевно, просто слід було використовувати свої моменти і не пропускати безглузді голи. Плюс - треба було відразу розібратися в обраній "Карпатами" тактиці - закидати м'яч на Гладкого. Накрили б цього гравця - вже було б легше.

Після матчу була недовга розмова з тренером, але по ділу. Тренер сказав, що ми самі винні. Гаразд, при першому голі м'яч відскочив - буває, але скільки своїх моментів ми не використали! Один Рибка не винен. Нічия ця, погоджуся, для нас рівнозначна поразці, але програє і перемагає, як правило, не окремий футболіст, а вся команда. Ми після матчу Рибку не критикували. Який сенс: він і сам розуміє, що міг зіграти краще. Але розуміємо і ми: для перемоги потрібно забивати хоча б на гол більше, ніж пропускаєш.

Тепер, коли кожне очко на вагу золота. Шкода тільки, що не скористалися реальним шансом скоротити відставання від "Шахтаря". Було б не чотири очки, а два - і перемога над "гірниками" в найближчому матчі дозволила б вже піднятися на друге місце.

У всіх динамівців з "Шахтарем" рахунки непрості. Всі очікують поєдинку з "Шахтарем" - і я чекаю. З нетерпінням".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram