>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: Ребров має можливість стати головним тренером "Динамо"

Наразі команда не може конкурувати з "Дніпром" і "Шахтарем"

Суркіс: Ребров має можливість стати головним тренером "Динамо"
Фото: fc-dynamo.kiev.u

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував призначення Сергія Реброва на посаду виконувача обов'язки головного тренера.

«Сергій Ребров зараз затверджений як виконувач обов'язків головного тренера до кінця сезону. Залежно від результатів команди в матчах, що залишилися, теж будемо дивитися і потім ухвалювати рішення.

Не будемо поспішати. Сергій Ребров спокійно буде працювати до кінця сезону. А потім спокійно і виважено приймемо рішення, що нам робити далі. Свого часу навіть великі тренери, як Віллаш-Боаш, Гвардіола чи Моуріньо, мали шанс стати головними, напевно, навіть раніше, ніж Сергій Ребров. Усе в його руках. Така можливість у нього буде.

Я матиму час і можливість спокійно вивчати список потенційних кандидатів. Не буду приховувати, можливо, будуть і переговори, але тільки вже після закінчення нинішнього сезону. Але я в жодному разі не виключаю кандидатуру Сергія Реброва.

Коли вночі я йому зателефонував і запропонував продовжити роботу як "в.о", він не сумнівався ні секунди, він готовий працювати, що теж важливо. Сергія поважають, він хоча й вихованець донбаського футболу, але відданий київському «Динамо», і цей клуб у його серці. Звичайно, будуть помилки, але є речі, на які можна буде заплющити очі.

Та уболівальників не обдуриш. Якщо не буде прогресу, ми все це побачимо. Тому висловлюю велике спасибі вболівальникам за підтримку в матчі із «Шахтарем». І навіть не було великого свисту до команди після поразки, оскільки хлопці віддалися на полі. Але наразі ситуація така, що, виходить, на рівних сьогодні ми не можемо змагатися з «Шахтарем». Ніякої кризи в «Динамо» немає, ні фінансових проблем, ні інших. Тому за цими показниками ні «гірникам», ні «Дніпру» ми не поступаємося. Але знаходимося нижче від них у турнірній таблиці. Чому?

Напевно, це питання, перш за все, до головного тренера. Моє завдання - створити умови, вчасно виплатити зарплату. Хоча теж несу відповідальність за головного тренера. Але говорити, що в усьому винен тільки Блохін, і вішати на нього всіх собак не збираюся. Із себе теж не знімаю відповідальність. І готовий перед уболівальниками відповідати», - цитує Суркіса Xsport.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram