>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: в цьому сезоні політика впливає на футбол в Україні

Містер знову згадав про зірок, які пішли - Фернандіньо, Вілліана і Мхітаряна

Луческу: в цьому сезоні політика впливає на футбол в Україні
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що золота гонка, незважаючи на поразку "Дніпра" в Одесі, ще не завершилася:

"Перемога над донецьким "Металургом" - важливий крок. Але ми зробили те, що повинні були зробити. Нам ще залишилося зіграти чотири матчі, "Дніпру" - п'ять. У футболі може трапитися що завгодно. Той, хто думає, що можна вже розслабитися, сильно помиляється.

Цей чемпіонат цікавий, але на нього впливає політична ситуація. Два тури перенесли, я намагався тримати гравців у хорошій формі. Перемоги над "Металістом" і "Динамо" показали, що ми є важливою командою в чемпіонаті, навіть незважаючи на те, що в цих матчах вони використовували досвідчених гравців, а мені довелося використовувати молодих футболістів.

У "Дніпра" попереду складний матч проти "Металіста". Доля чемпіонату ще не вирішена. Але якби ми не втратили трьох гравців торік, то вже були б на десять очок попереду наших конкурентів".

Нагадаємо, зараз "Шахтар" провів на матч більше за "Дніпро" і випереджає його на три очки. Водночас "гірникам" залишилося провести ігри з "Зорею", "Таврією", "Іллічівцем". А ось "Дніпру" доведеться зіграти з "Ворсклою", "Металістом", донецьким "Металургом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram