>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Павлов: суддя мене не видаляв, я сам пішов

У тренера "Іллічівця" є питання до рефері

Павлов: суддя мене не видаляв, я сам пішов
Фото: tchkcdn.com

У четвер полтавська "Ворскла" на виїзді перемогла маріупольський "Іллічівець" - 2:1. Під час гри арбітр зустрічі Дмитро Кутаков двічі (!!!) видалив наставника маріупольців Миколу Павлова.

Вперше рефері відправив Павлова на трибуну на 71 хвилині, вдруге (Павлов повернувся на бровку) - на 85-й. Обидва рази Микола Петрович не погоджувався з рішеннями рефері.

Після матчу Павлов в ефірі каналу "Футбол" заявив, що має претензії до роботи Кутакова:

"Проштовхується м'яч, він летить на 20 метрів. Гравець падає, суддя ставить 11-метровий у наші ворота. Але цей м'яч не під контролем! Який може бути пенальті? І коли його забивали, можете подивитися, скільки чоловік забігло в штрафну. Він же не дав його перебити.

А коли нам пенальті дали, його 15 хвилин вмовляли бокові. Не сам же він дав. Тому є певні питання.

Спочатку я спробував сказати щось таке боковому. Потім зрозумів, що не буде сенсу, і пішов на трибуну. Повернувся, коли заспокоївся, а мені кажуть, що мене вигнали. Помітили, де був суддя, коли я йшов? Як в Одесі на Привозі... Я пішов, оскільки відчув, що не стримаюся.

Боковий арбітр не міг мене видалити. Він може сказати головному. Тому, коли я повернувся, хотів, щоб він мені сказав. Ось він і сказав".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram