>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Програвши в Харкові, "Дніпро" попрощалося з чемпіонськими амбіціями

"Металіст" витурив "Динамо" з медальної зони

Золоті перегони завершено! «Дніпро» зазнало чергової (другої за тиждень) поразки і відпустило «Шахтар» у відрив. Цього разу від «Металіста».

У Харкові команду Рамоса «убили» аргентинці. На 36 хвилині рахунок відкрив Алехандро Гомес. Півзахисник, який постійно скаржиться на своє життя в Харкові, класним ударом з-за меж штрафного поцілив у далеку «дев'ятку» воріт Бойка. Диво-гол! 

Фото: http://metalist.ua

Цей м'яч підвів риску під першим таймом, який пройшов під диктовку господарів. Футболістам «Металіста» за рахунок щільної компактної гри вдалося не дати розбігтися Коноплянці та Матеусу. Як підсумок, біля воріт Дишленковича небезпечні моменти виникали на великі «свята» (до небезпечних слід зарахувати удари Зозулі та Джуліано). Водночас гостям не вдалося загасити стрімкі атакувальні випади Бланко, Шав'єра і Гомеса.

У другому таймі «Дніпро» великими силами поліз в атаку. Випустивши двох нападників Селезньова і Калинича замість гравців оборони, Рамос пішов ва-банк і ледь не зірвав джек-пот. На 80 хвилині Папа Гуйє у власному штрафному руками повалив Селезньова, і рефері Можаровський вказав на «точку». Калинич був точним.

Фото: http://metalist.ua

Однак дотиснути господарів «Дніпро» не зміг. Богданов і Бланко підловили гостей на контратаці, і Себастьян дотиком переправив м'яч у ворота після флангової передачі українця.

Таким чином, «Дніпро» у 25 іграх набрало 53 пункти. У «Шахтаря » на три очки більше. Наздогнати «гірників» уже практично неможливо: в останніх трьох турах донеччани грають з «Іллічівцем», «Зорею» і «Волинню». Жодна із цих команд не в змозі перемогти «Шахтар».

Харківський «Металіст » піднявся на третє місце: у 24 іграх команда набрала 47 очок. Стільки само є в активі «Динамо». Але кияни провели на два матчі більше.

Фото: http://metalist.ua

«Металіст» - «Дніпро» - 2:1

Голи: Гомес, 36, Бланко, 87 - Калинич, 81 (пенальті).

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram