>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: гра зі "Славутичем" буде складною

Містер радить не бігти попереду паровоза

Луческу: гра зі "Славутичем" буде складною
Фото: shakhtar.com

7-го травня в півфіналі Кубка України донецький "Шахтар" у Черкасах зіграє з місцевим "Славутичем", який виступає у Другій лізі. Незважаючи на статус суперника, наставник "гірників" Мірча Луческу налаштований серйозно:

"Головне не суперник, а наш стан, щоб до початку гри ми були в найкращій формі. Хоча, звісно, кубкові матчі мають свою специфіку. Якщо команда Другої ліги дійшла до півфіналу Кубка України, то, напевно, вона віддасть всі сили для того, щоб піднести ще один сюрприз. Напевно буде присутній і певний рівень майстерності. Упевнений, ми з великою увагою поставимося до цієї півфінальної гри. Пригадую матч ¼ фіналу з "Десною": і поле було не дуже, і суперник зіграв досить організовано. Ми перемогли 2:0, але поєдинок був складним. Упевнений, такий матч буде і з "Славутичем". В мою бутність футболістом "Динамо" (Бухарест) нас обіграла команда третього дивізіону в півфіналі Кубка Румунії. Розслабленими вийшли на поле, а потім вже не змогли зібратися. Якщо суперник відчуває впевненість, перевернути перебіг поєдинку вже складно. Будемо дуже уважні в підготовці. Що ж до інформації, то не можна порівнювати матчі "Славутича" у Другій лізі з нашою грою в півфіналі Кубка України.

Поразка "Дніпра" в матчі проти "Карпат"? Це вкотре демонстрація того, як складно вигравати чемпіонат. У таких випадках на перший план виходить психологічний стан футболістів. Дуже важливо контролювати цей момент. "Дніпро" наблизився до чемпіонства і мабуть, не зміг побороти тиск, у тому числі і з боку преси. Тому й зазнавав поразки. Тоді все залежало тільки від результатів самого "Дніпра". Напевно, вони до цього ще просто не звикли. Може бути, і везіння було не на їхньому боці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram