>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

СаШо: розгром "Чорноморця" - це наслідок роботи Реброва

Динамівці почали розуміти, як треба грати на футбольному полі

 СаШо: розгром "Чорноморця" - це наслідок роботи Реброва
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У середу в півфіналі Кубка України київське "Динамо" разгромило "Чеорноморець" - 4:0. Ворота киян у цьому матчі захищав Олександр Шовковський. Після матчу капітан "Динамо" розповів про обстановку в команді:

"Ми досить плідно провели вимушену паузу в чемпіонаті, що виникла у нас через скасування гри з"Арсеналом". Розбирали свою гру, акцентували увагу на тих проблемах, які у нас є і, виходячи з цього, будувалися наші тренування. Я думаю, що якість сьогоднішньої гри - це результат тієї роботи, яку ми провели, готуючись до цього матчу. І в принципі, ми зараз підійшли до того настрою, який повинен бути завжди. А найважливіша гра та, яка нам належить.

Я хотів вийти на футбольне поле. Це було однією з моїх маленьких перемог. Але я завжди з командою, завжди переживаю за результат, переживаю за хлопців, знаю прекрасно, що таке отримати травму, переживаю за кожного окремо. Ну і, безумовно, результат має величезне значення. Все-таки в команді я не перший рік.

Сергія Реброва я знаю дуже давно, з 1993 року. Коли я тільки прийшов у команду, він вже в команді був. Ми знаємо один одного, відчуваємо один одного, розуміємо. Багато речей ми обговорювали ще до того, як його призначили виконуючим обов'язки головного тренера. Я прекрасно знаю його принципи , і він чудово знає, які погляди у мене. Наші погляди багато в чому збігаються, і він знає, що може завжди на мене покластися, тим більше, що я досить комунікабельна і розсудлива людина, яка свої амбіції завжди ставить нижче від інтересів команди. Я думаю, що у нього є задатки, величезні, гарні задатки, щоб стати великим тренером великої команди.

Мало горіти очима і виходити на поле з гарячим серцем і холодною головою, треба ще й розуміти, що робити на футбольному полі. Якраз над цим ми і працюємо: взаємодія команди у грі в обороні, взаємодія в атаці, швидкий перехід з оборони в атаку і з атаки в оборону. Як результат, сподіваюся, що сьогоднішня гра - це тільки початок".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram