>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фан "Зеніту" зламав "динамівцю" щелепу спонтанно

"Гулівер" ударив мимохіть

 Фан "Зеніту" зламав "динамівцю" щелепу спонтанно
Фото: EPA/UPG

Пітерські ультрас зірвали матч російської Прем'єр-Ліги між "Зенітом" та "Динамо". Фани пітерського "Зеніту" ("Віраж"), прорвавши огорожу, вибігли на поле на 89-й хвилині з рахунком 2:4 на користь московської команди.

Один з фанів (Олексій "Гулівер" Нестеров) вдарив захисника "Динамо" Граната по обличчю, зламавши футболістові щелепу. За цим фактом порушено кримінальну справу. Пізніше Нестеров в інтерв'ю Saint-Peterburg.ru вибачився за свої дії:

"Щиро хочу принести вибачення за подію футболістові Гранату, всьому футбольному співтовариству та суспільству в цілому. Хочу підкреслити, що мій вчинок ні в якому разі не був спланованою акцією, все відбулося спонтанно.

Я пройшов на стадіон за чужим абонементом. Тому, що не міг пропустити таку принципову зустріч. Разом з усіма я переліз через грати, на емоціях ми кинулися на поле. Заздалегідь я нічого не планував, побачив, що всі біжать до гравців я теж побіг. Мені здалося, що там бійка між гравцями "Зеніту" та "Динамо", ну і... Ударив я його мимохіть. Це видно на відео. Рукавички були ганчіркові. Нічого в них не було. Я не міг завдати йому травму такої тяжкості.

Ніякої підготовки я не проводив, не знаю, звідки цей вимисел. Бейсболку надів тільки через дощ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram