>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: по гарячих слідах призначати Реброва головним тренером не буду

Гра "Динамо" змінилася

Суркіс: по гарячих слідах призначати Реброва головним тренером не буду

Президент "Динамо" Ігор Суркіс призначати Сергія Реброва головним тренером своєї команди не поспішає.

"Якщо ви хочете, щоб я по гарячих слідах, на емоціях, сказав, що Реброва буде призначено головним тренером команди, то моя відповідь буде такою: я цього робити не буду. У нас буде час, ми сядемо, поговоримо і приймемо остаточне рішення.

Але, поза сумнівом, гра "Динамо" з Ребровим змінилася. Адже сьогодні в першому таймі ми не дали "Шахтарю" створити абсолютно нічого. Такого ми не демонстрували довгі роки. Так, не треба впадати в ейфорію, але я впевнений, що Ребров знаходиться на правильному шляху.

Якщо ж говорити про сьогоднішній фінал у цілому, то я вражений підтримкою вболівальників! Це було те, за що ми боролися. Ось ця перекличка між київськими і донецькими уболівальниками говорить про те, що ми у футболі можемо зробити набагато більше, ніж багато політиків.

Ми давно нічого не вигравали, і це якимось чином скрасить наші невдачі останніх років. Це радість і оптимізм для вболівальників. Я дуже люблю футбол, але коли гра не підживлюється перемогами, то настає апатія. Я привітав команду, сказав хлопцям величезне спасибі. А, в цілому я оцінюю сезон як негативний. Кубок жодним чином сезон не врятував", - розповів Ігор Михайлович в ефірі каналу "Футбол 2".

Нагадаємо, в четвер "Динамо" під керівництвом Реброва виграло Кубок України. Це перший трофей киян з 2011 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram