>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс не хоче влітку витрачатися на нових футболістів

Кидати гроші на вітер київський бос більше не хоче

Суркіс не хоче влітку витрачатися на нових футболістів
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Влітку київське "Динамо" проводити масштабну трансферну кампанію не збирається. Після перемоги над "Шахтарем" президент киян Ігор Суркіс зазначив, що треба будувати нову команду на старому фундаменті:

"Нові гравці? А чи треба мені вкладати гроші? Може бути, треба, щоб запрацювали ті інвестиції, які були в минулому? Раффаель і Мехмеді - одні з кращих в бундеслізі. Тобто треба користуватися своїми кадрами, а не просто кидати гроші на вітер, щороку витрачаючи по 50-60 мільйонів, щоб потім віддавати цих гравців майже безкоштовно в інші клуби. Треба будувати команду. Треба розібратися, хто хоче грати, віддаватися на футбольному полі, тому що, знову-таки, це було сьогодні. А ті, хто не хоче, хто не готовий...".

Нагадаємо, Мехмеді і Рафаель, не проходячи до складу "Динамо", минулий сезон відіграли в оренді в німецьких "Фрайбурзі" і "Боруссії". Обидва футболісти провели хороший сезон і стали лідерами у своїх командах.

За даними авторитетного німецького порталу transfermarkt.de "Динамо" в минулому сезоні на купівлю нових футболістів витратило 44 млн євро (Тремулінас, Беланда, Драгович, Мбокані, Ленс), а роком раніше - 41 млн (Велозу, Раффаель, Кранчар, Віда).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram