>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: хлопці хотіли закінчити сезон перемогою

У першому таймі господарів підвела реалізація

Фоменко: хлопці хотіли закінчити сезон перемогою
Фото: EPA/UPG

У четвер збірна України перемогла Нігер - 2:1. Після гри наставник нашої збірної Михайло Фоменко відзначив важливість здобутої перемоги:

"У нас після кожного матчу серйозна розмова з командою. Зараз ми попрощалися з хлопцями до наступного збору. Треба визнати, цей матч було дуже складно грати психологічно: по суті, всі футболісти вже у відпустці, а тут треба ще виходити і грати один поєдинок. Хоча ми прекрасно розуміли, що це треба зробити.

Щодо самого матчу, то ви бачили, що в першому таймі ми не реалізували досить багато створених моментів, забивши лише раз, а в другому таймі пропустили. Після цього потрібно було починати все спочатку, незручно ж перед своїми вболівальниками закінчувати сезон нічиєю.

По-перше, ми знову зустрілися, поспілкувалися, потренувалися, розібрали минулі наші матчі, проводили теоретичні заняття. По-друге, нам удалося подивитися сьогодні на полі новачків. Не всіх, правда, оскільки гра складалася не так, як хотілося б. Ну і, нарешті, ми отримали ігрову практику.

Зворотна заміна Девича? Реакція Девича була природною. Ми перепросили, що довелося його замінити. Ну а те, що ми використовували не всі заміни, то так уже складався матч, ми прагнули забезпечити переможний результат".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram