>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коломойський запропонував Маркевичу $2 млн за сезон

Сьогодні відбудеться вирішальна зустріч президента клубу з тренером

Коломойський запропонував Маркевичу $2 млн за сезон
Фото: Дмитрий Неймырок

Мирон Маркевич у понеділок може підписати контракт із "Дніпром". У п'ятницю екс-тренер "Металіста" прибув до Дніпропетровська і провів попередні переговори з представниками срібного призера УПЛ. У понеділок переговори триватимуть. За словами гендиректора "Дніпра" Андрія Стеценка, в понеділок відбудеться зустріч Маркевича з Ігорем Коломойським.

"Тренер отримав від нас офіційну пропозицію, і тепер всі питання, пов'язані з контрактом, обговорюватимуть на зустрічі з Ігорем Коломойським. Якщо домовляться про умови, а Маркевич підпише угоду, то питання з головним тренером "Дніпра" вирішиться. Можу лише сказати, що для нашого клубу Мирон Богданович є кандидатом № 1", - цитує Стеценка "Спорт-Експрес в Україні".

Водночас «Вести» повідомляють, що Мирон Богданович, у разі підписання контракту, отримає $2 млн за сезон. У "Металісті" тренер заробляв удвічі менше.

Нагадаємо, раніше "Дніпро" очолював Хуанде Рамос. Іспанський фахівець вивів команду в Лігу чемпіонів, однак продовжувати контракт з клубом відмовився. За неофіційною інформацією, Хуанде стурбований неспокійною обстановкою в Україні.

Маркевич з 2005 року тренував "Металіст". Харків'яни під його керівництвом 6 разів ставали бронзовими призерами. У сезоні 2012/13 "Металіст", випередивши "Динамо", посів 2 місце і кваліфікувався в Лігу чемпіонів. Однак з ЛЧ клуб виключили через участь у договірному матчі. Взимку Маркевич покинув Харків через фінансові проблеми у клубі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram