>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хорватський фахівець підсидів Севідова в "Карпатах"

Футбольний Львів на порозі змін

Хорватський фахівець підсидів Севідова в "Карпатах"
Петру Дыминскому (боссу "Карпат") не привыкать удивлять своими кадровыми решениями
Фото: football.ua

Олександра Севідова звільнений з посади головного тренера «Карпат». Про це у Твіттері написав футбольний коментатор Віктор Вацко, який раніше працював у структурі «Карпат»:

«Карпати на порозі зміни тренера і серйозного кадрового скорочення у клубі. Причин відставки Севідова не розумію. Спадкоємцеві не заздрю».

Згодом Вацко додав: «Львів» гуде: Йовичевич - головний, Дячук-Ставицький і Безуб'як допомагають. Але офіційно Севідова наразі ще ніхто не звільняв».

Зазначимо, Севідов очолив «Карпати» влітку минулого року і провів хорошу роботу. Під його керівництвом команда, сформована з молоді й орендованих виконавців, зайняла в чемпіонаті 11 місце. На своєму полі львів'яни зуміли перемогти «Шахтар» і зіграти внічию з «Динамо». Навесні «Карпати» в гостях розгромили «Дніпро» - 4:1.

Раніше повідомляли, що провідні гравці (Пашаєв, Федорчук, Бартулович, Льопа, Гладкий) покинуть Львів через фінансові проблеми клубу.

Нагадаємо, що 40-річний хорват Ігор Йовичевич тренував молодіжну команду «Карпат». Зазначимо, що як футболіст Ігор добре відомий. 1991-го півзахисника загребського «Динамо» запросив мадридський «Реал». Йовичевич провів там 5 років, але пробитися в першу команду так і не зумів, граючи за «Кастілью» (фарм-клуб «Реала»). Потім півзахисник грав у Японії («Йокагама»), Китаї («Шеньян», «Зуха»), Бразилії («Гуарані») і Франції («Мец»). 2003-го Ігор виступав за «Карпати». З 2010 року Йовичевич працює в структурі львівського клубу, відповідав спершу за трансфери, а потім за підготовку резерву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram