>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: "Дніпро" потребує точкового посилення

Дніпропетровці гратимуть в атакувальному стилі

Маркевич: "Дніпро" потребує точкового посилення

Цього тижня «Дніпро» отримав нового тренера. Іспанця Рамоса, який вивів команду в ЛЧ, замінив українець Мирон Маркевич, який керував «Металістом» (принциповим суперником «Дніпра») ще в минулому сезоні.

«Уся робота в «Дніпрі» попереду, тому не варто з мого приходу в нову команду робити якусь подію. Гріх було відмовлятися тренувати таку класну команду, якою, без сумніву, є «Дніпро». Через пару днів після відходу Хуанде Рамоса мені подзвонив генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко, якого я знаю давно, і запропонував зустрітися. А ще через три дні (26 травня) в мене відбулася бесіда з господарем клубу Ігорем Коломойським, і ми про все домовилися.

Незважаючи на те що «Дніпро» непогано укомплектований, я збираюся зробити точкове посилення кожної лінії команди. Наразі мені потрібно придивитися до гравців, а вже потім приймати рішення. Упевнений, більшість основних виконавців поїдуть на збори, також ми візьмемо і кількох футболістів, які виступали в оренді. У «Дніпрі» може з'явитися і іноземець, і українець.

Завдання? Природно, спробувати пробитися в груповий раунд Ліги чемпіонів, а на внутрішній арені, думаю, виступити не гірше, ніж минулого сезону.

Стиль? Атакувальний. Зі швидким переходом з оборони в напад. Але дуже серйозний акцент буде зроблено на грі під час переходу з атаки в захист», - розповів Мирон Богданович.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram