>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гендиректор "Шахтаря": Ахметов не забув про команду

Президент "гірників" щодня думає про футбол

Гендиректор "Шахтаря": Ахметов не забув про команду
Фото: news2000.com.ua

Перед донецьким "Шахтарем", незважаючи на події в регіоні, стоять амбітні плани. Команда Мірчі Луческу повинна перемагати в усіх турнірах, у яких бере участь. Про це повідомив гендиректор клубу Сергій Палкін на своїй сторінці у Facebook:

"Зрозуміло, ми складаємо плани, і вони в "Шахтаря", як і завжди, максимально амбітні. Сформулювати їх можна просто: перемагати в усіх турнірах, у яких бере участь наша команда. Йдеться і про чемпіонат та Кубок країни, і про єврокубки. "Шахтар" давно задекларував свої претензії на Лігу чемпіонів, і цього завдання ніхто не скасовував. Ми працюємо над ним щодня і наполегливо.

Природно, для втілення цих ідей у життя наша команда повинна показувати сильну, агресивну і сучасну гру. Звідси ще одна надважлива мета - посилення складу. Сьогодні ми уважно працюємо і над цим питанням. Вам чудово відомо, яка складна зараз ситуація. Вкрай важливо, щоб на землю Донбасу якнайскоріше прийшли мир і спокій. Оце завдання номер один.

Необхідно, щоб в нормальне русло повернулися всі сфери життя. Щоб знову запрацював бізнес. Щоб люди почувалися в безпеці, зокрема могли дивитися матчі своєї команди на рідному стадіоні. Сьогодні обставини такі, що із Донецька складно виїхати і складно повернутися. Для футбольного клубу це велика проблема, яка потребує вирішення. Щодо спілкування з президентом, то ми на зв'язку щодня. Якщо хтось думає, що Рінат Леонідович зараз не приділяє увагу футболу, той просто дуже погано його знає і сильно помиляється. Президент ФК "Шахтар" живе футболом. Ми регулярно обговорюємо поточні питання, а зовсім нещодавно в Донецьку була ґрунтовна зустріч із Рінатом Леонідовичем, присвячена стратегічним моментам розвитку "Шахтаря", його перспективам".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram