>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Букмекери пропонують поставити на сльози Роналду і "руку Бога" Мессі

Британці "потролили" Суареса, Роналду, Мессі та Англію

Букмекери пропонують поставити на сльози Роналду і "руку Бога" Мессі
Фото: EPA/UPG

Одна з британських букмекерських контор напередодні чемпіонату світу-2014 приймає низку незвичайних ставок на події турніру. Так, британці природно не обійшли своєю увагою лідера Уругваю Луїса Суареса. Знаючи любов уругвайця до симуляції, букмекери придумали таку ставку: "Суарес отримує попередження за нирок". Коефіцієнт на таку ставку дорівнює 5,00. На голландця Арьєна Робена (ще один знаменитий симулянт) можна поставити з коефіцієнтом 4,00.

Потрапив під ковпак букмекерів і Кріштіану Роналду. Британці впевнені, що португалець заплаче після вильоту своєї команди з турніру (коефіцієнт 2,5). Нагадаємо, Кріштіану постійно плаче після поразки своєї збірної.

"Потролили" в Лондоні і Лео Мессі. "Руку Бога" (гол рукою а-ля Дієго Марадона в 1986-му році) у виконанні Лео букмекери оцінили в... 200,0!

Згадали букмекери і про Зінедіна Зідана. У фіналі ЧС-2006 чудовий Зізу головою вдарив італійця Матерацці, який несхвально відгукнувся про сестру француза. "Удар головою суперника на чемпіонаті світу (суперник зобов'язаний повалитися на землю)" британці оцінили в 3,00.

Природно, британці не могли пройти повз збірну Англії. Так, букмекери пропонують поставити на "Воротар збірної Англії закине м'яч у свої ворота (обидві руки повинні торкнутися м'яча, перш ніж той влетить у сітку)". Коефіцієнт - 17,00. Зазначимо, що на великих міжнародних турнірах воротарі Англії (Мартін, Сімен, Джеймс, Грін) припускаються грубих помилок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram