>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суддівський "бєспрєдєл" на ЧС триває: "сліпий" лайнсмен вкрав два голи у Мексики

Рефері продовжують чудити

Другий ігровий день чемпіонату світу з футболу знову ознаменувався низкою суддівських помилок. У матчі Мексика – Камерун (1:0) колумбійський арбітр Вільмар Рольдан не зарахував два "чистих" голи "Ацтеків".

На 11-й хвилині форвард мексиканців Джовані дос Сантос відправив м'яч у сітку після флангової передачі, проте гол був відмінений через офсайд. На 28-й хвилині дос Сантос забив вже після подачі кутового, але знову м'яч не був зарахований через положення "поза грою". У першому випадку, як показав відеоповтор, мексиканець знаходився на одній лінії із захисником, а в другому - пас головою нападаючому зробив камерунець. Також у першому таймі рефері не зарахував гол Камеруну: Ето `О в момент пасу знаходився в п'ятиметровім офсайді.

В матчі Голландія – Іспания (5:1) помилився вже італієць Нікола Ріццолі. Арбітр у першому таймі призначив сумнівний пенальті у ворота Голландії: Дієго Коста "красиво" намалював фол.

В обох матчах помилки арбітрів на результат матчів не вплинули: Мексика в другому таймі дотиснула Камерун, а Голландія вщент рознесла Іспанію.

Нагадаємо, в першому матчі Бразилія перемогла Хорватію де в чому завдяки помилці рефері, який за рахунку 1:1 призначив сумнівний пенальті у ворота Хорватії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram