>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболісти "Металурга" зібралися у Донецьку

Легіонери приєднаються до команди в Австрії

 Футболісти "Металурга" зібралися у Донецьку
Фото: http://metallurg.donetsk.ua

Футболісти донецького "Металурга", незважаючи на ситуацію в регіоні, зібралися на клубній базі під Донецьком. З міркувань безпеки керівництво донеччан дозволило легіонерам не летіти в Україну - вони приєднаються до команди вже в Австрії, де пройде літній збір "Металурга".

Про це в інтерв'ю клубній прес-службі повідомив спортивний директор клубу Вардан Ісраелян:

"За погодженням з керівництвом клубу і головним тренером трохи пізніше до команди приєднаються гравці різних національних та молодіжних збірних, а також легіонери. Іноземним футболістам дозволено прибути до Австрії. У повному складі команда повинна бути 21-го червня, коли почнуться австрійські збори нашої команди.

Від сьогодні гравці проходитимуть медичне обстеження в одній із клінік Донецька. Найближчим часом команда буде проводити тренування на своїй навчально-тренувальній базі.

Керівники нашого клубу прийняли рішення призначити на пост головного тренера добре відомого нашим уболівальникам Володимира П'ятенка. Талановитий тренер вже був раніше на чолі нашої команди, йому знайома філософія нашого клубу. З Володимиром Миколайовичем у тренерському штабі, працюватимуть Альберт Ковальов та Андрій Нікітін".

Нагадаємо, попередній наставник "Металурга" Сергій Ташуєв залишив "Металург" і очолив "Анжі". Під керівництвом російського тренера донеччани завоювали путівку в Лігу Європи, але через порушення з трансфером Мораеса УЄФА виключив команду з єврокубків.

Зазначимо, що П'ятенко втретє очолив "Металург". Торік Володимир прийняв команду від Юрія Максимова і "передав" її Ташуєву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram