>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Курченко продовжує фінансувати "Металіст", - Кернес

А ось щодо стадіону опальний бізнесмен свої зобов'язання не виконує

Курченко продовжує фінансувати "Металіст", - Кернес
Фото: metalist.ua

Сергій Курченко, оголошений в розшук, продовжує фінансувати "Металіст". Про це в інтерв'ю телеканалу "Дощ" повідомив Геннадій Кернес.

"У мене до Курченка накопичилося чимало питань. Перше: це фінансування ФК "Металіст", тому що він є його власником. І друге питання: він брав на себе зобов'язання викупити стадіон. Частина грошей була перерахована, потім платежі припинилися, з урахуванням подій, які всі ми знаємо. Ці гроші мали бути направлені на завершення будівництва станції метро, філармонії та Історичного музею.

Він відповів, що він скоро-скоро в цьому питанні розбереться. Він продовжує фінансувати утримання футбольного клубу "Металіст". Що стосується стадіону, то у нього є труднощі. Мені ці труднощі зрозумілі, тому що я зі ЗМІ отримую інформацію, що заарештовані його рахунки, його активи і тощо. Я не можу говорити про успішність Курченка, тому що сьогодні весь його успіх зійшов нанівець. Зараз для нас дуже важливо вийти з домовленостей, які були за того, сприятливішого часу", - цитує слова Кернеса "Міський портал".

Нагадаємо, Сергій Курченко купив "Металіст" у січні 2013 року. Попередній власник Олександр Ярославський отримав за клуб $300 млн. За неофіційною інформацією, реальним власником "Металіста" став Олександр Ярославський.

Також Курченко придбав стадіон "Металіст", який знаходився в комунальній власності. Місто за арену мало отримати 675 тисяч гривень. Однак Курченко перевів на цю мить тільки 110 тисяч.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram