>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

УЄФА виключить "Дніпро" з Ліги чемпіонів, - ЗМІ

Український клуб надто довго не хотів розраховуватися зі своїм футболістом

УЄФА виключить "Дніпро" з Ліги чемпіонів, - ЗМІ
Боатенг сильно обиделся на свой бывший клуб
Фото: isport.ua

"Дніпро" можуть позбавити права на участь у Лізі чемпіонів у сезоні 2014/2015 через "справу Боатенга". Такий вердикт може бути винесено 19 червня на засіданні комісії УЄФА через порушення процедури виплати заборгованості. Проте зараз заборгованість перед Боатенгом виплачена.

Нагадаємо, що "Дніпро" і Дерек Боатенг судилися кілька років. Боатенг навіть через Спортивний арбітражний суд в Лозанні вибив для себе статус вільного агента.

Окрім того, УЄФА може покарати і Федерацію футболу України, яка видала ліцензію "Дніпру" на участь у чемпіонаті України на наступний сезон, незважаючи на рішення щодо Боатенга.

Якщо УЄФА позбавить "Дніпро" права на участь у Лізі чемпіонів, то в турнірі гратиме харківський "Металіст", який фінішував на третій позиції.

Нагадаємо, в минулому сезоні "Металіст" виключили з Ліги чемпіонів за участь у договірному матчі. У цьому сезоні УЄФА також покарав донецький "Металург". Донеччани через порушення під час трансферу Мораеса були виключені з ЛЄ. Така ж доля може чекати й "Зорю".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram