>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коломойський перестав фінансувати "Карпати", - співробітник клубу

У Львові не читали регламенту

Коломойський перестав фінансувати "Карпати", - співробітник клубу
Фото: Макс Левин

Ні для кого не секрет, що у львівських "Карпат" існують проблеми з фінансами. Влітку минулого року почесний президент клубу Петро Димінський прийняв рішення про скорочення зарплат футболістам. Однак такий захід не сподобався деяким гравцям, які залишили Львів. Але й це не допомогло "Карпатам" звести кінці з кінцями: футболісти постійно скаржаться на невиконання клубом контрактних зобов'язань.

Тарас Павлів (лідер львівських фанатів і один з помічників Димінського) заявив, що в бідах "Карпат" винен... Ігор Коломойський. За його словами, футбольний клуб фінансується двома компаніями, одна з яких належить Петру Димінському, інша - Ігорю Коломойському.

"Петро Петрович дотримується своїх зобов'язань, однак друга компанія постійно затримує фінансування, через що і виникають проблеми зі своєчасною виплатою зарплат.

Як можна змусити людину виконати свої зобов'язання? Тільки просити. Сподіваємося, що обіцянок таки дотримають і надалі платежі будуть своєчасними.

Єдиний вихід - просити сторону, яка не виконує свої зобов'язання, відступити свою частку у 50% акцій на користь іншого інвестора", - зазначив Павлів в інтерв'ю Galinfo.

Зазначимо, що Коломойський є президентом ФК "Дніпро". За регламентом ФІФА, УЄФА та ФФУ одній корпорації (або людині) володіти або спонсорувати кілька футбольних клубів не можна. Якщо такий факт буде зафіксований функціонерами футбольних організацій, то можуть постраждати обидва клуби. Причому мова йде про виключення команд з офіційних змагань.

Нагадаємо, що чутки давно пов'язували Коломойського з "Карпатами". Нібито Димінський, не здатний один тягнути футбольний клуб, ще два роки тому звернувся за допомогою до олігарха. За неофіційною інформацією, Коломойський купив половину клубу. Додамо, що в минулому сезоні за "Карпати" грали футболісти, чиїми правами володіє "Дніпро": Льопа, Федорчук, Гладкий, Бартулович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram