>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суарес "убив" Англію з офсайду?

Лайнесмен забув підняти прапорець

Суарес "убив" Англію з офсайду?
Фото: EPA/UPG

У четвер у центральному матчі дня Уругвай переміг Англію - 2:1. Героєм зустрічі став кращий гравець англійської Прем'єр-ліги і лідер Уругваю Луїс Суареса. Форвард, який проводив свій перший матч на мундіалі, зробив дубль. У першому таймі Луїс класно зіграв головою й пробив у протихід Харту. А на 84-й хвилині Суарес вдруге реалізував вихід один на один і переграв Харта.

Зазначимо, що другий гол Луїс, ймовірно, забив з офсайду. У момент пасу головою від Кавані Суарес на півкроку був ближче до воріт ніж Кейхілл. Однак лайнсмен прапорець не підняв. Можливо, лайнсмен вирішив, що м'яч до Суареса потрапив не від партнера, а від Джеррарда, який вів боротьбу з Кавані за верховий м'яч. У будь-якому випадку до рефері є питання.

Таким чином, через неуважність лайнсмена Англія може не вийти з групи. Зараз в активі "левів" 0 очок. В Уругваю, Італії та Коста-Рики по три пункти. Сьогодні в рамках другого туру битимуться Італія і Коста-Рика. В останньому турі Англія зустрінеться з Коста-Рикою, а Уругвай з Італією. Англійці прорватися в наступних раунд можуть тільки за умови своєї великої перемоги над Коста-Рикою і двох перемог Італії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram