>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболіст "Карпат": гендиректор дав мені копняка, я звернувся до прокуратури

Щось недобре відбувається у футбольному Львові

Футболіст "Карпат": гендиректор дав мені копняка, я звернувся до прокуратури
Игорь Дедышин
Фото: www.sport-express.ua

Півзахисник "Карпат" Володимир Гудима поскаржився в прокуратуру на дії гендиректора львівського клубу Ігоря Дедишина. За словами футболіста, Дедишин погрожував йому, а також дав копняка. Гудима звернувся до правоохоронних органів, які й розберуться у цьому інциденті.

"Все почалося з того, що керівництво клубу запропонувало мені підшукати іншу команду. Вони не хотіли, щоб я грав за "Карпати". При цьому хотіли велику компенсацію за мій перехід. Статус вільного агента мені не давали.

Минулого тижня генеральний директор "Карпат" викликав мене до себе в кабінет і примушував підписати документ, в якому говорилося про відсутність у мене фінансових претензій до клубу.

Я відмовився підписувати цей документ. Після цього Дедишин заявив, що не вийду з його кабінету, поки не поставлю свій підпис. Я двічі намагався вийти, але він мені не дозволив цього зробити. Я зателефонував до міліції, пояснив, що мене насильно утримують. Наряд ще не приїхав, коли я прорвався через двері. Дедишин наздогнав мене, дав копняка, послав і сказав, що більше бачити мене не хоче.

Я подав заяву до райвідділу, у прокуратуру. Нехай правоохоронці розбираються. Шокований цією ситуацією. Не чекав, що гендиректор клубу може так вчинити", - цитує Гудиму "Львівська газета".

Нагадаємо, раніше інший уже колишній футболіст "Карпат" Андрій Ткачук також скаржився, що Дедишин погрожував йому, примушуючи підписати подібний документ.

Раніше "Карпати" неодноразово програвали справи у ФІФА і CAS своїм колишнім футболістам. Зокрема, клуб повинен виплатити компенсації Кузнєцову, Федецькому, Крістобалю, Даушвілі, Лукасу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram