>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нудна Італія програла Уругваю та залишила Бразилію

З такою грою "Скуадрі Адзуррі" на ЧС робити нічого

Нудна Італія програла Уругваю та залишила Бразилію
Фото: EPA/UPG

Збірна Італії у вирішальному поєдинку програла Уругваю і покинула мундіаль. Гру проти "небесно-блакитних" підопічні Пранделлі провалили. За 90 хвилин ігрового часу європейці так і не створили біля воріт Муслери жодного гарного моменту. Пранделлі, розчарований грою в атаці, в перерві замінив Балотеллі, а наприкінці матчу випустив Кассано. Але все було марно: "Скуадра Адзурра" не бігла.

Уругвай також в атаці не відзначався. У першому таймі південноамериканці володіли ініціативою, але грали вкрай обережно. Не пішла гра у Суареса, якого надійно прикрив К'єліні.

Після перерви характер гри не змінився. Обидві команди грали досить "брудно" і прогнозовано. На 58-й хвилині Маркізіо, втративши м'яч у центрі поля, прямою ногою в'їхав в уругвайця. Арбітр матчу був непохитний - червона картка.

Отримавши кількісну перевагу, Уругвай насів на ворота Буффона. Практично відразу ж Суарес отримав шанс відкрити рахунок. Луїс, вискочивши практично один на один з голкіпером, переграти Буффона не зумів. Поступово "Скуадрі Адзуррі" вдалося заспокоїти гру: суперник мав перевагу, але до реальних загроз воротам Буффона справа не доходила.

Розв'язка в матчі наступила на 81-й хвилині. Після подачі кутового Годін головою вколотив м'яч у ворота - Буффон був безсилий. Зауважимо, що Годіну не вперше забивати вирішальні м'ячі: в "золотому" матчі чемпіонату Іспанії саме уругваєць забив гол у ворота "Барси", завдяки якому "Атлетіко" виграв Прімеру.

Італія, за той час, що залишився, зметикувати щось гостре біля воріт суперника не змогла.

Таким чином, Уругвай, набравши 6 очок, фінішував у групі на другому місці. Коста-Ріка з сімома очками виграла групу. У Італії - 3 очки, Англії - 1.

Італія – Уругвай 0:1

Гол: Годін, 81

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram