>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Вуко зав'язав зі збірною

У "Динамо" такому рішенню Огнена напевно зрадіють

Вуко зав'язав зі збірною
Фото: fannet.org

Огнен Вукоєвич прийняв рішення завершити кар'єру в збірній Хорватії. Півзахисник "Динамо" направив на адресу президента національної футбольної федерації Хорватії Давор Шукер відкритий лист, в якому повідомив про своє рішення.

"Хотів би повідомити вас про своє рішення про прощання з хорватською національною збірної з футболу після семи років виступів, протягом яких я взяв участь у двох європейських футбольних чемпіонатах і одній світовій першості.

Для мене дуже емоційний момент, я хотів би подякувати хорватському футбольному союзу за все, що він зробив для команди, нашим відданим уболівальникам, які були з нами завжди, тренерам Славену Біличу й Ігорю Штимацю за все, що вони зробили для команди і для мене особисто, і всім моїм товаришам по команді, з якими ми пережили кращі виступи нашої збірної.

Хочу подякувати моїм особистим друзям і особливо моїй родині, яка завжди була на моєму боці, і без підтримки і розуміння якої я б нічого не добився. Я завжди буду пам'ятати всі моменти моєї міжнародної кар'єри, наша команда залишається на особливому місці в моєму серці. Бажаю команді подальших великих успіхів і найкращих результатів у майбутніх іграх Євро-2016", - написав Огнен.

Нагадаємо, Вуко потрапив в заявку збірної Хорватії на ЧС, але на полі так і не з'явився. Всього за "картатих" 30-річний Огнен провів 55 матчів, забив 4 голи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram