>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірну Нігерію на ЧС-2014 занапастили гроші

На днях в Бразилию отправится еще один чартер с наличкой

Збірну Нігерію на ЧС-2014 занапастили гроші
Фото: EPA/UPG

Африканські збірні знову дивують. Команда Нігерії взяла приклад зі своїх "колег" з Гани і Камеруну і почала страйкувати. Футболісти вимагають заплатити їм премії.

У четвер ввечері "суперорлам" відмовилися проводити тренування і влаштували зустріч із представниками нігерійської Федерації футболу, щоб вирішити питання виплати премій. Футболісти заявили, що не тренуватимуться, поки все не залагодять.

Як повідомив нігерійський журналіст Коллін Удо, гравцям національної збірної покладалися премії за виступ на груповому етапі ЧС-2014, а також окремий бонус - за вихід в плей-оф.

Представник Федерації футболу Нігерії вже вирушив на батьківщину для пошуку грошей. Нагадаємо, Нігерія 30 червня зіграє в 1/8 фіналу з Францією.

Додамо, що до старту ЧС-2014 гравці збірної Камеруну відмовлялися летіти до Бразилії, поки не отримають премії за участь на мундіалі. Вже в Бразилії збірна Гани вимагала від своєї федерації 3 млн доларів готівкою, пригрозивши бойкотом матчу з Португалією (1:2). Гравцям Гани ці гроші доставили літаком. Пізніше, під час поділу грошей, ганець Саллі Мунтарі (гравець "Мілану") побився з представником федерації і своїм партнером Боатенгом (гравцем "Шальке").

Наставник Гани Стівен Аппіа (відомий у минулому гравець "Ювентусу") назвав своїх вихованців "тваринами".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram