>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шуфрич удвічі скоротив бюджет "Говерли"

В'ячеслав Грозний з розумінням поставився до такого рішення

Шуфрич удвічі скоротив бюджет "Говерли"
Фото: Макс Левин

Бюджет ужгородської "Говерли" в наступному сезоні буде скорочено удвічі. Про це повідомив президент клубу Нестор Шуфрич.

"Бюджет клубу буде зменшено рівно вдвічі. Про зміни я повідомив керівників та головного тренера. Вони відреагували з жалем, але і з розумінням. Будуть урізані зарплати як гравців, так і представників тренерського штабу.

Доходи? Якщо не помиляюся, в минулому сезоні клуб заробив три або чотири мільйони гривень. Може, трохи більше. Це приблизно місячний бюджет "Говерли".

Що стосується боргів, то такі проблеми існують не тільки в Ужгороді. Днями була закрита заборгованість за певний період", - розповів Шуфрич в інтерв'ю офіційному клубному сайту.

Нагадаємо, "Говерла" має борги перед футболістами. Гравці ще не отримували зарплату цього року. ФФУ неодноразово попереджала клуб про необхідність погашення боргів.

Зазначимо, що влітку торік "Говерлу" очолив В'ячеслав Грозний. З його приходом ужгородці стали активно працювати на трансферному ринку. За рік через клуб пройшло близько 30 футболістів (більшість легіонери). Така політика не могла не позначитися на бюджеті клубу, який зріс у кілька разів порівняно з сезоном 2012/13 р.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram