>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболісти "Динамо" стали менше бігати, - "фізрук"

Кияни тренуються за новою методикою

Футболісти "Динамо" стали менше бігати, - "фізрук"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Футболісти київського "Динамо" стали менше бігати на зборах. Тепер футболісти більше працюють з м'ячами. Про це розповів тренер команди з фізичної підготовки Віталій Куліба:

"У тренувальному процесі "Динамо" стало набагато менше бігу в чистому вигляді. Зміни ці не можна назвати революційно новими, тому що багато клубів практикують таку методику підготовки. Футболістам так легше переносити великі навантаження: коли вони працюють з м'ячем, вони не помічають, що пробігають таку велику відстань. Головне - щоб інтенсивність для кожного гравця була на достатньому рівні, тобто він виконував певне навантаження, яке потрібне йому для розвитку різних якостей, в цьому випадку витривалості.

Біг без м'яча зазвичай використовують для того, щоб легше контролювати навантаження, дані гравцеві. Їх розбивають на групи, в яких вони виконують певну роботу. У цьому випадку легко контролювати, скільки вони пробігають, а за показаннями пульсу, які навантаження отримує кожен гравець. А ось в ігрових серіях регулювати навантаження вже важче.

Рауль Ріанчо бере участь не тільки у фізичній підготовці, але також і тактичній. У тренувальному процесі додалося безліч нових, цікавих вправ, тренувань на розвиток сили. Гравці стали набагато менше бігати без м'яча".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram