>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-гравець "Зорі": перейшов у "Кубань" через війну в Луганську

Данило в Лізі Європи не зіграє

Екс-гравець "Зорі": перейшов у "Кубань" через війну в Луганську
Фото: EPA/UPG

Луганська "Зоря" втратила в це літнє міжсезоння бразильця Данила. Півзахисник вирішив перебратися до Росії і вже підписав контракт з краснодарською "Кубанню". Данило зазначив, що причиною для переїзду стала ситуація в регіоні:

"Головною причиною була саме війна - я іноземець і, на щастя, те, що відбувається, не стосується мене безпосередньо. Важко жити, коли в місті відбувається таке: вбивства, стрілянина на вулицях, неможливість вийти куди-небудь ввечері. Моя сім'я не хотіла повертатися до Луганська.

Тим паче, я думаю, що зробив крок вперед: все-таки російська Прем'єр-ліга сильніша за українську. Сподіваюся, там я буду прогресувати далі.

У мене були й інші варіанти (Мексика, Японія, Казахстан), але зараз я вибрав саме "Кубань". Клуби між собою домовилися про оренду. Мені дуже подобалося в "Зорі", тут я провів два роки і у мене залишилося дуже багато друзів, з багатьма я і зараз спілкуюся щодня".

Зазначимо, що до переїзду в Луганськ Данило виступав за швейцарський "Сьон".

Нагадаємо, "Зоря" за підсумками сезону кваліфікувалася в Лігу Європи. Через складну ситуацію в регіоні луганчани "переїхали" в Запоріжжя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram