>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ліверпуль" спровокував Суареса на укус, - тренер Уругваю

"Червоні" порушили свою обіцянку

"Ліверпуль" спровокував Суареса на укус, - тренер Уругваю
Фото: EPA/UPG

Емоційний зрив Луїса Суареса на ЧС в Бразилії пов'язаний з небажанням "Ліверпуля" продавати свого футболіста. Таку версію озвучив наставник збірної Уругваю Оскар Табарес.

"Суарес казав мені про інтерес з боку "Барселони" ще в листопаді минулого року. Тоді клуби змогли досягти принципової домовленості. Звичайно, "Ліверпуль" не хоче продавати Суареса після його приголомшливого сезону. Природно, англійський клуб скасував всі домовленості. Луїс дізнався про це після перемоги над Англією і дуже засмутився. Він став іншою людиною. Він навіть не міг тренуватися з основним складом і працював індивідуально", - цитує Independent слова Табареса.

Нагадаємо, в матчі проти Італії Суарес вкусив свого опонента К'єлліні. ФІФА за таке порушення усунула гравця від футболу на 4 місяці.

Зазначимо, що влітку 2013 року Суарес вимагав від "Ліверпуля" трансферу. Уругваєць погрожував влаштувати страйк і після тривалих переговорів нападник і клуб знайшли консенсус. Англійські ЗМІ повідомляли, що мерсісайдці пообіцяли через рік продати футболіста в сильніший клуб. У сезоні 2013/14 року Луїс демонстрував фантастичний футбол, ставши кращим футболістом і бомбардиром АПЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram