>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" платитиме Хамесу 7,5 млн євро за сезон

Тепер залишилося тільки з "Монако" домовитися

"Реал" платитиме Хамесу 7,5 млн євро за сезон
Фото: EPA/UPG

Найкращий бомбардир ЧС-2014 Хамес Родрігес найближчим часом може підписати угоду з мадридським "Реалом". За інформацією AS, Хамес вже узгодив з "Галактікос" умови п'ятирічного контракту. За його умовами, колумбієць отримуватиме в Мадриді 7,5 млн євро за сезон.

Проте з "Монако" Флорентіно Пересу поки що домовитися не вдається. Монегаски за свого лідера просять 80 млн євро і двох футболістів "Реала" (йдеться про Пепе, Коентрау або Каземіро). "Реал" намагається знизити трансферну вартість Хамеса до 65-70 млн.

Можливо, "Реал" піде на умови "Монако" у разі продажу інших своїх гравців. Зокрема, AS повідомляє, що Перес має намір продати ді Марію за 60 млн євро (ПСЖ та МЮ) і Хедіра за 40 млн євро ("Арсенал"). Якщо ці трансфери відбудуться, то "Реал" зможе безболісно заплатити "Монако" ті самі 80 млн євро.

Раніше повідомлялося, що до колумбійця, який на мундіалі забив 6 голів, виявляє інтерес і "Барса". Але після трансферів Суареса, Сілви, Браво та Ракитича вільних грошей у каталонців не залишилося.

Зауважимо, що рік тому "Монако" заплатив "Порту" за Хамеса 40 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram