>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" у Лізі чемпіонів зіграє з "Копенгагеном"

Віце-чемпіони України перший матч проведуть вдома

"Дніпро" у Лізі чемпіонів зіграє з "Копенгагеном"
Фото: EPA/UPG

Сьогодні у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів. "Дніпро", дебютант турніру, зіграє з данським "Копенгагеном".

У "Копенгагену" немає довгої і красивої історії. Його заснували не так давно - у 1992 році. Однак за настільки короткий період "городяни" стали грандами данського футболу: 10 чемпіонських титулів (останній у 2013 році), 5 кубків країни (2012). Очолює команду Столі Сольбаккен (відомий норвезький нападник 90-х років). Кістяк команди складають місцеві вихованці (Андерсен, Ділейні, Корнеліус, Туту). Також виділяються легіонери: 37-річний швед Мельберг, бразилець Клаудемір, бельгієць де Ріддер.

Минулого сезону "Копенгаген" виступав у Лізі чемпіонів, посівши четверте місце в групі з "Реалом", "Галатасараєм" і "Ювентусом" (4 очки в 6 іграх).

В інших парах "турніру нечемпіонів" битимуться:

АЕЛ (Кіпр) - "Зеніт" (Росія)

"Феєнорд" (Нідерланди) - "Бешикташ" (Туреччина)

"Грассхоппер" (Швейцарія) - "Лілль" (Франція)

"Стандрад" (Бельгія) - "Панатінаїкос" (Греція)

Перші матчі зіграють 29 і 30 липня, а матчі-відповіді - 5 і 6 серпня. Переможці пар отримають путівки у ще один раунд плей-оф, де суперників вже чекають "Арсенал", "Порту", "Байєр", "Наполі" і "Атлетик". Переможці цієї стадії потраплять у груповий етап ЛЧ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram